Literacy for alle i barnehage, skole og voksenliv

På konferansen vil du få inspirasjon og tips om hvordan du kan gi ALLE, også personer som bruker ASK, erfaringer med skriftspråket gjennom lesing, skriving og aktiviteter med bokstaver, samtidig som dere har det gøy sammen! Ikke alle vil bli selvstendige i lesing og skriving, men alle skal få mulighet for læring ut fra egne forutsetninger. Kunnskap om bokstaver og skrift kan gi personer som bruker ASK økt mulighet for å kunne uttrykke seg mer presist.

Påmelding

Personvern

Dato: 26.- 27. mai 2021
Påmeldingsfrist: 24.05.2021
Målgruppe: Konferansen passer både for ansatte i PP-tjenesten og deg som jobber med barn i barnehagealder, med elever eller voksne som bruker ASK. Også foreldre/foresatte vil få inspirasjon og tips til hva de kan gjøre med tanke på literacy. Rådgivere i spesialisthelsetjenesten og NAV Hjelpemiddelsentral er også aktuell målgruppe. 
Sted: Webinar, På din PC, nettbrett eller mobil
Pris: Gratis

Tidlige erfaringer og tilrettelegging for lesing, skriving og aktiviteter med bokstaver er spesielt viktig for personer som bruker ASK. For noen kan det bety at de kan bruke sin kunnskap om enkelte bokstaver i situasjoner hvor de mangler grafiske symbol eller håndtegn for et ord. For andre er literacy avgjørende for å kunne fullføre videregående skole og fortsette med videre studier. 

Dag en vil ha fokus på tidlig skriftspråklig bevissthet og hvordan du kan tilrettelegge for dette med personer i alle aldre. På dag to har vi fokus på tilrettelegging for de som har kommet litt videre og er klar for en formell lese- og skriveopplæring.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål så ta kontakt med kursadministrator Åse Engeland, kurs@statped.no, så hjelper vi deg.

Aktuelle lenker


Les mer om Literacy på statped.no
Program for dagene

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Takk for din tilbakemelding!