Når lesing er vanskelig -leseopplæring på grunnleggende nivåer for unge og voksne | www.statped.no

Når lesing er vanskelig -leseopplæring på grunnleggende nivåer for unge og voksne

Mange unge og voksne sliter med å mestre lesing i sin hverdag, å forstå norske tekster, eller de kan slett ikke lese. De trenger leseopplæring på grunnleggende nivåer og områder, tilrettelagt og tilpasset alder, ønsker og behov

Fakta og tilgjengelighet

En trapp med bokstavene a, b, c og d på hvert sitt trappetrinn.

Kategori: Språk/tale, Lese- og skrivevansker, Dysleksi, Bøker/hefter, Bokmål

Språk: Bokmål

Pris: 359 kroner.

Utgiver: Cappelen Damm

Refsahl presenterer et opplegg for grunnleggende leseopplæring tilpasset unge og voksne. Boka gir en kortfattet innføring i hva vi i dag vet om lesing, vansker, motivasjon, kartlegging og god undervisning, basert på forskning og teori. Denne kunnskapen omsettes i konkrete råd og verktøy for tilpasset undervisning på fire områder der lesing kan være vanskelig: avkoding, tempo og flyt, leseforståelse eller å lese for å lære. Boka er nyttig for studenter, lærere, veiledere og spesialpedagoger tilknyttet vidregående, yrkesfag, voksenopplæring eller opplæring i yrkeslivet, eller andre som jobber eller skal jobbe med unge og voksne som trenger leseopplæring.

"Når lesing er vanskelig  -leseopplæring på grunnleggende nivåer for unge og voksne" er skrevet av Vigdis Refsahl i Statped, og kan kjøpes i alle vanlige bokhandler.

ISBN: 978 82 023 727 05

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!